Оценете
(3 гласа)

За доброто състояние и дълг живот на една сграда от голямо значение е състоянието на покрива. За съжаление с времето старите керемиди, подложени на атмносферните условия, губят своите качества и здравина – появяват се пукнатини и разрушаване на структурата им. При дъжд водата попада в дървената част на покрива, задържа се и води до бързото и загниване. Нужно е през няколко години покривът да се проверява за течове и те да се отстраняват. Редовното му поддържане спестява много средства за неговия ремонт. Често отлагането води до оскъпяване на ремонта в пъти.

remont-na-pokrivi-burgas-02

Използване на най-новите технологии и материали при ремонт на покрива

През последните години на пазара за строителни материали има голямо разнообразие. Съществува възможността да Ви предложим множество индивидуални решение при ремонта или реконструкцията на покрива Ви – керамични или пластмасови керемиди, метални покрития, битумни покрития, хидроизолация и др.

Подпокривното пространство може да се превърне в удобно и уютно място за живеене с поставянето на топлоизолация и покривни прозорци.

Ремонтът на покрива е най-важната строителна дейност по цялата конструкция на една сграда и често определя срока и на експлоатация. Понякога извършването му от неспециалисти води до по-големи разходи в бъдеще.

Нашият дългогодишен опит и подбрани специалисти гарантират един качествен ремонт на покрива Ви. Гаранция за качеството е подбирането на най-подходящите и качествени материали съпроводени със сертификат. Ще получите и гаранция от фирмата за извършеният ремонт.

remont-na-pokrivi-burgas-03

Преди да започнем ремонта на покрива наши специалисти извършват предварителен оглед, ще бъде направен план на ремонта и описание на СМР (строително-монтажни работи) и ще Ви предоставим оферта за стойността и срока на изпълнение. При нужда от реконструкция ще подготвим пълна техническа документация.

Прочетена 4613 пъти
Вие сте тук:За нас Услуги Ремонт на покриви